Συλλογή σκέψεών μου

Μόλις ολοκληρώθηκε και δημοσιεύθηκε στο issuu η συλλογή σκέψεών μου «Λόγια που γράφτηκαν εύκολα». Είναι απλώς μια προσπάθεια να μαζέψω κείμενά μου που ήταν γραμμένα σε σημειωματάρια ή εδώ στο blog μου ή σε λευκές σελίδες βιβλίων ή σε σε κομμάτια χαρτονιού, από το 1998 μέχρι και το 2005 (περίπου!)!

Δεν τα θεωρώ αξιόλογα. Ούτε καν τα θεωρώ ποιήματα. Προτιμώ να τα λέω σκέψεις που ήθελα να μαζέψω μαζί σε ένα τόπο. Και προέκυψε αυτή η έκδοση.

Είναι αναρτημένη εδώ: https://issuu.com/georgeconstantinou3/docs/20190719_poet

Δεν γίνεται η Εθνική να παίζει έδρα στις 21:45

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) ανακοίνωσε στις 7 Ιουνίου 2018, το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου μέχρι το τέλος του 2018. Τρεις αγώνες θα δώσει η Εθνική εντός έδρας και τρεις εκτός. Η ώρα των εντός έδρας αγώνων είναι 21:45!

Οι αγώνες της Εθνικής Κύπρου είναι η ευκαιρία κάποιων από εμάς, να πάρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο χωρίς το άγχος της βίας. Είναι και το συναίσθημα της υποστήριξης της χώρας σου. Όπως και να το κάνουμε είναι η ευκαιρία για όλη την οικογένεια να πάει γήπεδο. Πώς όμως να γίνει αυτό όταν οι αγώνες ορίζονται στις 9:45 το βράδυ;

Μάλιστα ο πρώτος εντός έδρας αγώνας, στις 9 Σεπτεμβρίου είναι Κυριακή! Είναι που είναι λίγος ο κόσμος της Εθνικής. Είναι που είναι άσημος ο αντίπαλος (Σλοβενία). Ποιος θα πάει στο γήπεδο Κυριακή στις 9:45 τη νύκτα; Και άντε να είσαι Λευκωσιάτης, κάπως θα τα βολέψεις και σίγουρα όχι με τα μικρά παιδιά. Αλλά από άλλη πόλη δεν ξεκίνας με τίποτα να πας γήπεδο Κυριακή έτσι ώρα.

Βοηθάτε κύριοι της ΚΟΠ την Εθνική. Κάντε ένα αίτημα στην UEFA. Καλό θα κάνει, κακό δεν θα κάνει.

Και για κλείσιμο του ανεκδότου, ο τελευταίος αγώνας είναι με τη Νορβηγία, 19 Νοεμβρίου, Τρίτη ημέρα, στις 9:45 τη νύκτα. Τώρα πάμε καλά;