Αν ήταν η Ομόνοια αυτοκίνητο

Το 2008 αγόρασα ένα αυτοκίνητο 16 αλόγων, μέση κατηγορίας, ολοκαίνουριο. Έτρεξα στο ράλλι, αλλά δεν βγήκα πρώτος, επειδή δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και δεν είχα συνηθίσει το νέο αυτοκίνητο.

Το 2009 πούλησα το αυτοκίνητο, έκανα και ένα μικρό δάνειο και αγόρασα ένα 18άρι, μέσης κατηγορίας, ολοκαίρνουριο. Έτρεξα στο ράλλι, αλλά δεν βγήκα πρώτος, επειδή δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και δεν είχα συνηθίσει το νέο αυτοκίνητο.

Το 2010 πούλησα το αυτοκίνητο, έκανα και ένα μεγάλο δάνειο και αγόρασα ένα 20άρι, πρώτης κατηγορίας, ολοκαίρνουριο. Έτρεξα στο ράλλι, αλλά δεν βγήκα πρώτος, επειδή δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και δεν είχα συνηθίσει το νέο αυτοκίνητο.

Το 2011 κράτησα το παλιό αυτοκίνητο αλλά έκανα ένα τεράστιο δάνειο και του άλλαξα τα πάντα. Έτρεξα στο ράλλι, και βγήκα πρώτος, επειδή ήμουν σχετικά προετοιμασμένος και είχα συνηθίσει κάπως το νέο αυτοκίνητο.

Το 2012, πούλησα τα μισά από τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου για να μπαλώσω τα δάνειά μου. Πήρα απομιμήσεις. Έτρεξα στο ράλλι,  δεν βγήκα πρώτος, επειδή δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και ήμουν πολύ συγχισμένος και επειδή εν τω μεταξύ οι αντίπαλοί μου είχαν ήδη μαζέψει πολλές εμπειρίες και ήταν πολύ δυνατοί.

Το 2013, πούλησα το αυτοκίνητο και πήρα ένα μεταχειρισμένο 10 χρονών με πολλά μηχανικά προβλήματα. Έτρεξα στο ράλλι,  δεν βγήκα πρώτος, επειδή δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και ήμουν πολύ συγχισμένος και επειδή εν τω μεταξύ οι αντίπαλοί μου είχαν ήδη μαζέψει πολλές εμπειρίες και ήταν πολύ δυνατοί.

Το 2014 πούλησα το μεταχειρισμένο των 10 χρόνων και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 15 χρόνων. Έτρεξα στο ράλλι,  δεν βγήκα πρώτος, επειδή δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και ήμουν πολύ συγχισμένος και επειδή εν τω μεταξύ οι αντίπαλοί μου είχαν ήδη μαζέψει πολλές εμπειρίες και ήταν πολύ δυνατοί.

Το 2015 πούλησα το μεταχειρισμένο των 15 χρόνων και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 20 χρόνων. Έτρεξα στο ράλλι,  δεν βγήκα πρώτος, επειδή δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος και ήμουν πολύ συγχισμένος και επειδή εν τω μεταξύ οι αντίπαλοί μου είχαν ήδη μαζέψει πολλές εμπειρίες και ήταν πολύ δυνατοί.

Το 2016 πούλησα το μεταχειρισμένο των 20 χρόνων και αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 25 χρόνων. Τρέχω στο ράλλι,  αλλά αν και πέρασαν 5 μήνες προετοιμασίας δεν είμαι ακόμα καλά προετοιμασμένος και είμαι πολύ συγχισμένος. Οι αντίπαλοί μου χωρίς χρέη και έχοντας ήδη μαζέψει πολλές εμπειρίες είναι πολύ δυνατοί.

Νομίζω ότι ο η τύχη δεν με θέλει καθόλου…

Published by

George Constantinou

Δημοσιογραφία, φωτογραφία, θέατρο. Journalism, photography, theater.

Leave a Comment

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s