Ξέρω δέκα άρρωστους φτωχούς άστεγους

Ξέρω δέκα άρρωστα αγόρια που εκλιπαρούν για φιλανθρωπία για να κάνουν τις θεραπείες τους στο εξωτερικό και συ, χάρισες €20.000.000 φόρους στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου. Σαν να ήταν δικά σου τα λεφτά. Σαν να τα κέρδισες με τον ιδρώτα σου. Ξέρω δέκα πατεράδες που ζητούν ελεημοσύνη για να δώσουν ελπίδα ζωής στα παιδιά τους.

Σαν να μην τα χρειαζόταν αυτά τα εκατομμύρια το ξεφτυλισμένο Κράτος που ορκίστηκες να το υπηρετήσεις δίκαια και ισόνομα.

Χάρισες €20.000.000 στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου, που στείνουν αγώνες για να κερδίζουν στοιχήματα, που αθλούν τη νεολαία της Αργεντινής, της Βραζιλίας, του Μπενίν, του Πράσινου Ακρωτηρίου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, της Γεωργίας αλλα σίγουρα όχι της Κύπρου, στα σωματεία που ξεπλένουν βρώμικο χρήμα.

Ξέρεις πώς έκαναν τα χρεή τους τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου;

Ξέρω ένα γέρο που έκλεψε ένα κοτόπουλο από υπεραγορά επειδή δεν τον αρκούσε η σύνταξη να ταΐσει το εγγόνι του και το Δικαστήριό σου του έβαλε €250 πρόστιμο, για να μην τον αρκέσει ούτε τον άλλο μήνα η σύνταξή του. Και συ, ανανέωσες της λιμουζίνες των υπουργών σου.

Ξέρω εκατόν οικογένειες που έχασαν το σπίτι τους επειδή εσύ διέλυσες την οικονομία του τόπου και εσύ αποφάσισες να κτίσεις νέο κτίριο της Βουλής για €75.000.000.

Καταλαβαίνεις τι κάνεις; Νιώθεις πού ζεις; Αισθάνεσαι τι θα πει πόνος, φτώχια, πείνα, ανίατη ασθένεια; Είναι όλα γύρω σου και ‘συ μοιράζεις λεφτά στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου;

ΥΓ: Στην ίδια εκδήλωση όπου ανακοίνωσες πως χάρισες τα €20 εκατομμύρια στα ποδοσφαιρικά σωματεία, το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε κέρδη €16.000.000. Το ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνεται στις ομάδες που τους χάρισες τα χρεή του ΦΠΑ;

Published by

George Constantinou

Δημοσιογραφία, φωτογραφία, θέατρο. Journalism, photography, theater.

Leave a Comment

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s